Junts vol reprovar Ada Colau per la inseguretat a Barcelona

La proposta que es votarà recull "constatar el fracàs de les polítiques de seguretat"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

El grup de Junts a l’Ajuntament de Barcelona portarà a debat al ple d’aquest divendres una reprovació a l’alcaldessa, Ada Colau, pels “mals resultats” de les dades sobre inseguretat i la seva percepció.

En concret, el text que es votarà vol “constatar el fracàs de les polítiques de seguretat” en aquest mandat, perquè es manté com el primer problema en els baròmetres municipals. “En termes polítics és una reprovació a Colau com a màxima responsable d’un balanç negatiu”, ha dit el portaveu Jordi Martí i Galbis.

Tot i que en l’última Junta Local de Seguretat, feta la setmana passada, es va anunciar una davallada dels fets delictius a Barcelona el 2022 en relació amb el 2019 (abans de la pandèmia), Martí Galbis denuncia que el 2019 va ser “el pitjor any dels últims 40 i qualsevol comparació és bona”.

El portaveu de Junts assegura que les dades del 2022 “s’acosten perillosament” a les del 2019 i que “la situació és negativa i preocupant”. La proposta també insta el govern a negociar amb Interior perquè hi hagi més Mossos a Barcelona.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari