KFC retira l’anunci dels busos de Barcelona amb faltes d’ortografia

"No és un pa tumaca però tambè estic ric", es llegia en els anuncis de l'empresa

Publicitat de KFC als busos de Barcelona

Foto: Twitter @marvila_pr

L’empresa de menjar ràpid Kentucky Fried Chicken (KFC) ha decidit retirar la seva darrera campanya publicitària als busos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que ha causat una gran polèmica a les xarxes socials a causa de les errades ortogràfiques. “No és un pa tumaca però tambè estic ric” (sic), es llegia en els anuncis de l’empresa als autobusos.

Les diverses faltes d’ortografia han suscitat les queixes d’una allau de persones, que a través de Twitter han expressat el seu rebuig als anuncis. El periodista Toni Soler va preguntar-se “com pot ser que una empresa gran com KFC estigui dirigida per analfabets”, mentre que altres persones han criticat també TMB per permetre aquesta publicitat.

No obstat això, alguns usuaris han qüestionat que es tracti d’un error, ja que en els restaurants també hi ha faltes d’ortografia en català com “tenien encontrat la seva comanda al punt de recollida”, i consideren que les faltes estan fetes intencionadament. Sigui com sigui, KFC ha decidit retirar aquests cartells publicitaris dels busos, una decisió que TMB atribueix únicament a l’empresa.

(Visited 215 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari