A quin periodista de TV3 li ha dit Joel Díaz a Twitter “menja’m els ous”?

A Joan Ramon Vallvé, veterà periodista de la secció d’Esports de TV3. Tot va venir arran de l’acomiadament de Manel Vidal com a col·laborador del programa Zona Franca, que presentava Joel Díaz, les nits de dilluns a dijous a TV3. El dia que es va produir l’acomiadament de Vidal, el dijous 26 de gener, per associar els votants del PSC amb el nazisme, Díaz va pujar aquest missatge a Twitter: “Què valents que sou tots amb la feina dels altres. Pallassos”. Ho va fer a les 10:37 hores de la nit, poc abans que s’emetés Zona Franca i quan ja se sabia que Vidal havia estat acomiadat.

Vallvé es va adreçar directament a Díaz amb aquest comentari al seu fil de Twitter: “Tan valent com tu, ara també treballes molt “relaxat”, no? Fa temps que vaig prescindir del “pallasso” perquè em sembla una de les feines més dignes que hi ha”. La rèplica de l’aleshores presentador de Zona Franca es va fer esperar. Va arribar l’endemà: “Menja’m els ous, Joan Ramon”.

Les sortides de to de Joel Díaz són habituals a Twitter. Aquesta xarxa social l’ha bloquejat per períodes diversos des de que s’hi va donar d’alta ara fa deu anys. Evidentment, expressions com “menja’m els ous” vulneren el Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que regula les intervencions dels professionals de TV3 i Catalunya Ràdio als mitjans de comunicació i les xarxes socials.

(Visited 531 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari