Maragall diu que “no hi ha data” per a la independència

L’alcaldable republicà es mostra obert a pactar amb Colau, Collboni i Trias després de les eleccions

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha negat que el seu partit es comprometés a culminar el procés independentista durant aquesta legislatura i, de fet, ha afirmat que “no hi ha data” per a la independència, durant una entrevista concedida al programa Cafè d’Idees (RTVE).

Maragall, en concret, ha manifestat que “no crec que ningú hagi dit que culminaríem la independència en aquesta legislatura” i ha afegit que, en tot cas, es va dir que “avançaríem en aquesta direcció”, quan la periodista Gemma Nierga li ha recordat que el compromís va expressar-lo el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

D’altra banda, l’alcaldable republicà s’ha mostrat obert a pactar després de les eleccions municipals del maig tant amb Ada Colau (BComú) com amb Jaume Collboni (PSC) i Xavier Trias (Junts). “Jo crec que estic en condicions d’acordar amb qualsevol dels altres tres”, ha indicat abans d’afegit que “no em negaré” a parlar amb cap d’aquests aspirants a l’alcaldia.

Sobre la gestió de Colau, ha considerat que una “gran majoria” la desaprova i que la seva etapa com a alcaldessa “s’ha acabat”. Maragall, d’altra banda, ha assegurat que té un “problema d’encaix entre meravelles” en l’elaboració de la seva llista electoral, destacant la figura de la seva actual número dos, Elisenda Alamany.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides