Turull reclama a Aragonès que dediqui els esforços “a refer la unitat” independentista

Junts demana al president que els acords no s'orientin "cap a les exigències de partits autonomistes"

  El secretari general de Junts, Jordi Turull

  Foto: @jorditurull

  Junts per Catalunya ha fet arribar aquest dimecres al matí, abans que es fes públic l’acord de pressupostos entre ERC i el PSC,  una carta signada pel secretari general del partit, Jordi Turull, al president de la Generalitat, Pere Aragonès. En l’escrit, Turull s’oferia a aportar “estabilitat institucional” si el cap de l’executiu “recupera la unitat estratègica de l’independentisme”.

  El secretari general de Junts ha demanat a Aragonès que tots els esforços que ha fet per aprovar els comptes amb el PSC els faci també per refer la unitat d’acció independentista. En aquest sentit, Turull ha reclamat que els acords no s’orientin “cap a les exigències de partits autonomistes tutelats des de l’Estat”, en referència al PSC.

  L’oferta de Junts incloïa també fer un front comú a Madrid i replantejar la taula de diàleg “per convertir-la en una negociació bilateral amb l’autodeterminació i l’amnistia com a únics punts de l’agenda”. També ha demanat “la garantia imprescindible d’un relator independent”.

  (Visited 32 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari