ERTO de Freixenet per a 615 treballadors per la sequera

L'expedient es començaria a aplicar a partir de maig

Freixenet
Freixenet

El Grup Freixenet ha anunciat aquest dimarts un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) per força major a conseqüència de la sequera per a 615 treballadors.

Concretament, l’expedient afectaria treballadors de Freixenet S.A. i Segura Viudas S.AU. i es començaria a aplicar a partir del mes de maig, tot i que la intensitat variarà en funció del període de l’any i de l’evolució de la mateixa sequera, segons puntualitza la companyia en un comunicat.

El Grup Freixenet assegura que ha optat per aquesta mesura com un “exercici de responsabilitat” i que té com a objecte “garantir l’operativitat del negoci i preservar l’empleabilitat per poder fer front a causes externes i de força major provocades per la greu sequera”.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari