Dos edils del PSC accepten un any de presó per mirar de fer fora policies d’un hotel per l’1-O

La Fiscalia encara demana tres anys per al cap de la policia local de Pineda de Mar, que no reconeix els fets

Policia Nacional
Policia Nacional

Els edils del PSC Jordi Masnou, tinent d’alcaldia de Pineda de Mar, i Carmen Aragonés, extinent d’alcaldia, han acceptat una condemna d’un any de presó i un any d’inhabilitació per un delicte de coaccions comès contra els responsables d’un hotel que va allotjar agents de la Policia Nacional abans de la votació de l’1-O.

En la primera sessió del judici, celebrada aquest dimarts a l’Audiència de Barcelona, els dos regidors han reconegut els fets, de manera que han evitat la petició inicial de pena de la Fiscalia, que era de tres anys. En canvi, el tercer acusat, el cap de la policia local, Carles Santacreu, no ho ha fet i la Fiscalia continua demanant per a ell tres anys de presó.

En aquest judici, un gerent i un director de la cadena hotelera que va acollir els agents policials desplegats per frustrar l’1-O han declarat que van rebre una “visita no programada” dels tres acusats, i que van demanar el desallotjament dels policies. També han afirmat que van signar un document on reflectien el fet d’haver rebut pressions en aquest sentit per part de l’Ajuntament de Pineda.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari