Quin expolític català crea una associació que cobra a 100 euros la inscripció?

Marcos de Quinto, durant la presentació de Pie En Pared, davant la mirada de Juan Carlos Girauta

De la mà amb Marcos de Quinto, el seu excompany de bancada i exdirectiu de Coca-Cola, l’exdiputat de Ciutadans al Congrés Juan Carlos Girauta està promovent un think tank que es declara compromès amb “la guerra cultural” contra el que denominea l’esquerra woke, anomenat Pie En Pared.

També són membres de la junta directiva Esperanza Aguirre, l’expresidenta de la Comunitat de Madrid; Aleix Vidal Quadras, l’exlíder del PP català i fundador de Vox; i cinc figures del món acadèmic del sector liberal i conservador.

La presentació d’aquesta associació va tenir lloc a Madrid el passat 12 de desembre amb la presència de representants actuals i passats dels partits que ocupen del centre fins a la dreta extrema del Congrés, com Cayetana Álvarez de Toledo (PP); Santiago Abascal, Iván Espinosa de los Monteros i Hermann Tertsch (Vox); i Inés Arrimadas, Albert Rivera i Begoña Villacís (Cs).

Una característica destacada de Pie En Pared és el preu de la inscripció, que no facilita l’adhesió de molts, ja que en concepte de “quota de soci” demana 100 euros.

Aquest preu és deu cops superior a la sonada quantitat de 10 euros demanada pel Consell per la República de Carles Puigdemont, que no és un think tank, sinó una entitat privada independentista d’una altra mena, que xifra actualment la seva massa social en més de 103.000 persones.

Per apuntar-se a Pie En Pared és imprescindible pagar el preu i, posteriorment, enviar el comprovant d’ingrés per correu electrònic, juntament amb la direcció postal (per rebre el carnet) i l’ocupació de l’associat, entre altres dades.

(Visited 303 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari