‘Zona Franca’ dona una “mort digna” a la bandera d’Espanya a TV3

El presentador del programa de la televisió catalana ha desitjat que el símbol nacional trobi la pau “en el nom de Franco, de Felip VI, de Pedro Sánchez i de Lukita Modrić”

Joel Díaz, presentador del programa de TV3 ‘Zona Franca’ (CCMA)
Joel Díaz, presentador del programa de TV3 ‘Zona Franca’ (CCMA).

Joel Díaz, presentador del programa de TV3 ‘Zona Franca’, ha ‘oficiat’ una “cerimònia” per acomiadar “com Déu mana” les cendres d’una bandera d’Espanya, que ha estat suposadament incinerada. “Mireu si som bona gent”, ha fet broma.

El presentador de l’espai de la televisió catalana ha mostrat una urna amb “les cendres” de la bandera i ha demanat “música solemne” per a la cerimònia per donar una “mort digna” al símbol nacional. “Rojigualda, o el que queda de tu, te’n vas al cel de les banderes, al costat del teu pare, que era igual que tu, però amb un pollastre dibuixat de color negre. Esperem que trobis la pau que no ens vas donar quan eres viu en el nom de Franco, de Felip VI, de Pedro Sánchez i de Lukita Modrić, amén”, ha indicat.

Després ha simulat un accident i ha bolcat les cendres a una taula. “Hòstia, que mala sort. Encara sort que no hi ha gent d’ultradreta aquí…”, ha indicat. En aquest moment ha entrat al plató un actor que interpretava a un “company d’ultradreta” i s’ha ajupit per esnifar les cendres i ha exclamat: “¡Arriba España!”.

(Visited 211 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari