Quin expresident acusa Aragonès de cínic?

Quim Torra

Queda clar que l’expresident de la Generalitat, Quim Torra (Junts) no se sap estar callat. Diuen que un expresident han de ser discret. L’expresident espanyol Felipe González ho descrivia prou bé: els expresidents “són valuosos com els gerros xinesos, però ningú sap on posar-los”. Doncs, sembla que Torra ha decidit exercir de gerro xinès, i va fent la traveta al seu successor en el càrrec, en aquest cas, Pere Aragonès (ERC).

En l’última piulada, l’expresident Torra acusa Aragonès de cínic i ho fa en un tema tan delicat com el de l’accident del tren a Montcada. Torra, després d’escoltar les crítiques fetes per Aragonès al govern espanyol, ha escrit: “Amb els pressupostos espanyols aprovats aquests anys -i el darrer fa una setmana-, que qui els va aprovar es queixi del desastre de Rodalies és d’un cinisme monumental”.

Per acabar-ho de reblar, l’expresident ha insistit en una piulada que va publicar el passat 9 de setembre: “Quan votes els pressupostos del govern que sigui et fas responsable de les inversions o no que hi són incloses. Si Rodalies és un desastre, en són també responsables aquells partits catalans que a Madrid han donat suport al govern espanyol de torn. Ja està bé d’excuses”.

(Visited 190 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari