Detenen dos homes pel cadàver trobat a l’Eixample de Barcelona

Els detinguts, de 31 i 51 anys, estarien relacionats amb els fets que van passar el 29 de novembre

Agent dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra informen que agents de la Policia de la Generalitat de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona han detingut dos homes, de 31 i 51 anys, en relació amb la trobada d’unes restes humanes a l’interior d’un contenidor, a la cantonada dels carrers Casanovas amb l’avinguda de Roma de Barcelona, el passat 29 de novembre.

Les restes humanes correspondrien a un ciutadà d’origen alemany que estaria convivint amb els dos detinguts. Ha transcendit que els dos homes serien un ciutadà de l’Europa de l’est i l’altre parlaria anglès, segons alguns testimonis. Ambdós tindrien habitacions rellogades del pis de l’home del qual van aparèixer les restes en un contenidor.

En el marc de la investigació, es va localitzar un domicili de la ciutat de Barcelona amb diferents indicis que relacionarien aquest indret amb la possible mort violenta. Els dos detinguts han passat aquest matí de dilluns a disposició judicial.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari