Detenen dos homes pel cadàver trobat a l’Eixample de Barcelona

Els detinguts, de 31 i 51 anys, estarien relacionats amb els fets que van passar el 29 de novembre

Agent dels Mossos d'Esquadra
Agent dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra informen que agents de la Policia de la Generalitat de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona han detingut dos homes, de 31 i 51 anys, en relació amb la trobada d’unes restes humanes a l’interior d’un contenidor, a la cantonada dels carrers Casanovas amb l’avinguda de Roma de Barcelona, el passat 29 de novembre.

Les restes humanes correspondrien a un ciutadà d’origen alemany que estaria convivint amb els dos detinguts. Ha transcendit que els dos homes serien un ciutadà de l’Europa de l’est i l’altre parlaria anglès, segons alguns testimonis. Ambdós tindrien habitacions rellogades del pis de l’home del qual van aparèixer les restes en un contenidor.

En el marc de la investigació, es va localitzar un domicili de la ciutat de Barcelona amb diferents indicis que relacionarien aquest indret amb la possible mort violenta. Els dos detinguts han passat aquest matí de dilluns a disposició judicial.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.