Rufián va utilitzar els Pressupostos com a “palanca” per reformar la sedició

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats ha matisat a Twitter que el partit republicà “afronta cada negociació de manera aïllada”

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián (Esquerra Republicana de Catalunya)
El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián (Esquerra Republicana de Catalunya).

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha confirmat que els republicans van utilitzar com a “palanca de força” la negociació dels Pressupostos per obligar a l’Executiu del PSOE i d’Unides Podem a reformar el delicte de sedició al Codi Penal.

Rufián ha recordat a RNE que el partit liderat per Pedro Sánchez va prometre a l’inici de la legislatura reformar el Codi Penal per eliminar el Capítol I del Títol XXII referent a la sedició: “Desgraciadament moltes vegades hem d’utilitzar palanques de força perquè el PSOE es mogui, fins i tot en compromisos que, de fet, són seus”. “ERC afronta cada negociació de manera aïllada”, ha matisat a Twitter.

Ampliar El Prat per pactar els pressupostos

Altres comptes que estan en procés de negociació són els catalans. El PSC ha inclòs l’ampliació de El Prat com a punt imprescindible per arribar a un acord per aprovar els pressupostos del Govern de Pere Aragonès.

La portaveu dels socialistes catalans, Alícia Romero, ha assegurat que és fonamental impulsar cinc projectes, entre els quals estan el del Hard Rock de Tarragona, la construcció de la B-40 i l’ampliació de l’aeroport d’El Prat.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari