Borràs es mostra incòmoda, però confiada, amb el perit ultra triat pel seu advocat

La presidenta suspesa del Parlament nega que Rai López, assenyalat per la polèmica de Joana Masdeu, sigui el seu col·laborador

Laura Borràs

La presidenta suspesa del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha manifestat aquest dilluns que el fet que el seu advoca defensor, Gonzalo Boye, triés com a perit Emilio Hellín, exmembre de Fuerza Nueva condemnat per assassinat, és una “qüestió terriblement dolorosa i incòmoda”, però també ha expressat “confiança” en l’equip que la defensarà en el cas del presumpte fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

En declaracions al programa Els Matins (TV3), referint-se per primer cop en públic a Hellín, Borràs ha dit que va assabentar-se de la contractació d’aquest perit “quan es va produir la filtració de la Fiscalia”, i ha considerat que la polèmica “apareix ara perquè es vol desviar l’atenció sobre aquest peritatge”. A més, ha afirmat que no es pot posar en dubte el seu antifeixisme ni el dels seus advocats.

Borràs, d’altra banda, ha evitat referir-se gaire al cas de Francesc de Dalmases, el diputat de Junts sancionat pel Parlament pel comportament intimidatori amb què retreure a una periodista de TV3 com s’havia entrevistat, precisament, Borràs al programa Preguntes freqüents. La presidenta suspesa del Parlament s’ha limitat, de fet, a dir va ser una “polèmica instrumentalitzada” per perjudicar-la a ella i al partit, i que De Dalmases es recupera d’un problema cardíac.

La líder de Junts també s’ha referit a Rai López, conseller nacional de Junts proper a ella, al terminal mòbil del qual Nació Digital va vincular el perfil fals de Joana Masdeu, des del qual va acusar i criticar Jordi Sànchez i Albert Batet. Borràs ha negat que López sigui el seu col·laborador, però ha defensat és innocent.

(Visited 120 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari