El PSC no descarta reprovar més consellers

La portaveu Alicia Romero avisa contra "crisis constants" que no pensa falcar el govern

Alicia Romero

El PSC ha avisat al govern de la Generalitat que no descarta reprovar un altre conseller, com ha fet amb el titular d’Interior, Joan Ignasi Elena, si es produeixen “crisis constants” a qualsevol departament. “Una cosa és oferir-se pels pressupostos i una altra, falcar el govern”, ha manifestat la portaveu socialista, Alicia Romero, aquest divendres.

Per boca de Romero, el PSC ha considerat que és “la manera de reconèixer la mala feina que està fent” Elena, a qui ha etiquetat com “el conseller de la CUP”, ja que aquesta formació va ser l’única, juntament amb ERC, que li ha donat suport aquest dijous.

La portaveu socialista, d’altra banda, ha lamentat el fet de no haver rebut encara documentació que han sol·licitat per negociar els comptes, relativa als ingressos i el creixement de cada departament de la Generalitat. Romero ha retret al govern de Pere Aragonès que no diu tota la veritat quan els respon que no té més documentació que facilitar-los.

En resposta a les dotze propostes presentades pel Departament d’Economia durant la reunió govern-PSC d’aquesta setmana, en la qual van convidar els socialistes a presentar-ne, la portaveu del PSC ha manifestat rebuig i ha convidat l’executiu a mirar el web del denominat govern alternatiu -una iniciativa d’oposició aplicada pel PSC aquesta legislatura- per consultar “els més de 50 documents que tenim”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari