Diputats d’ERC, els comuns i la CUP se sumen a un manifest contrari al Hard Rock

L'escrit, de la plataforma Aturem el Hard Rock, reclama la retirada immediata del macroprojecte a Tarragona

  Projecte Hard Rock

  El manifest de la plataforma Aturem el Hard Rock, que demana la retirada immediata del macroprojecte a Tarragona, ha rebut el suport de diversos representants polítics membres d’ERC, En Comú Podem i la CUP. Concretament, s’hi han adherit el secretari quart de la Mesa del Parlament i diputat d’ERC, Ruben Wagensberg; els diputats republicans Jenn Díaz i Ferran Civit; la líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach; i diputats i exdirigents de la CUP com Carles Riera, Eulàlia Reguant, Laia Estrada, Anna Gabriel i David Fernández.

  La plataforma reclama al manifest la retirada del projecte i de qualsevol altre “amb les mateixes característiques”, i demana destinar els 120 milions d’euros que l’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha dedicat al Hard Rock a canviar el model socioeconòmic de les comarques del Camp de Tarragona. En aquest sentit, exigeixen un model que respecti el territori i que valori les vides dels veïns i veïnes.

  El manifest també demana un sistema que permeti generar riquesa per als habitants de manera responsable pel medi ambient, i reclama que es deixi d’utilitzar el planejament urbanístic “per a beneficiar les grans fortunes”. A més, assenyala que no és un projecte necessari pel territori, i que la seva implantació “només portarà més desigualtats econòmiques, laborals i socials”, a banda de provocar “un greu impacte ambiental”.

  (Visited 60 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari