Un informe desfavorable de la Generalitat atura el projecte de Hard Rock

Acció Climàtica conclou que la darrera modificació del pla urbanístic no compleix els criteris ambientals

Establiment de Hard Rock

El projecte de macrocomplex recreatiu i turístic de Hard Rock a Vila-seca i Salou ha rebut un informe desfavorable del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural que n’aturarà la tramitació, avança el diari Ara.

El nou pla director urbanístic (PDU), aprovat després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) tombés una primera versió, no compleix amb els criteris de sostenibilitat requerits per una manca de concreció en les compensacions ambientals i de garantia de connectivitat ecològica.

L’informe, amb data del passat 13 de setembre, és desfavorable “fins que es modifiqui” el pla, que la Comissió d’Urbanisme de Tarragona pretenia aprovar durant els pròxims dies.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides