Arriba la docusèrie dels Pujol

Dirigida per David Trueba i Jordi Ferrerons, estarà disponible a partir del 24 de novembre a HBO Max

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol (CCMA)
L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol (CCMA).

Ja hi ha data per a l’estrena de La Sagrada Família, la docusèrie d’HBO Max sobre el clan Pujol-Ferrusola, dirigida per David Trueba i Jordi Ferrerons. La producció, composta per quatre episodis, arribarà a la plataforma de streaming el proper 24 de novembre.

La Sagrada Família compta amb la participació i testimoni de més d’un centenar de personalitats del món de la política, el periodisme i la magistratura que han col·laborat o estudiat l’expresident de la Generalitat i membres de la seva família.

La nota d’HBO Max indica com durant dècades, els Pujol van ser una família emblemàtica en la societat catalana. El cap de família i president de la Generalitat durant 23 anys (1980-2003), estava considerat un referent no sols polític, sinó també cívic i moral. En els darrers anys, tant ell com la seva dona, Marta Ferrusola, i els seus set fills han estat al focus de diferents escàndols de corrupció. Se’ls acusa de cometre frau a Hisenda, blanqueig i evasió de capitals i, en definitiva, actuar sistemàticament com un clan mafiós.

(Visited 168 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari