López Bofill fa públics els insults d’un rival polític

El regidor de Junts a Altafulla Hèctor López Bofill ha fet palesa la mala relació que des de fa mesos manté amb el regidor no adscrit Xavier Rofas, i ha publicat diversos missatges en els quals Rofas càrrega contra ell. Es tracta de fragments de converses que només mostren els missatges de Rofas criticant i insultant el postconvergent, en els quals assegura estar-ne “tip” i haver-ne “aguantat masses”.

“D’aquí a les municipals t’atropellaré fins que no et disculpis públicament. Ets un cretí. Jo no tinc res a perdre. T’has equivocat i no ho vols reconèixer. N’estic tip”, diu el regidor no adscrit a López Bofill. En una altra conversa, Rofas li recrimina que “sempre” està “dient rucades” i li exigeix que “no torni a dir una altra ruqueria” sota l’amenaça de “convocar una roda de premsa”.

En la darrera imatge que ha publicat López Bofill, Rofas expressa la seva intenció d’apartar-se de l’executiu municipal per les desavinences amb el regidor de Junts: “Deixo el govern perquè no puc treballar més amb López Bofill. Ja estudiarem com surt a la llum. […] N’he aguantat masses”. El postconvergent ha tractat Rofas “d’assetjador” i ha demanat la seva dimissió: “Insults així l’inhabiliten per ser regidor”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.