López Bofill fa públics els insults d’un rival polític

El regidor de Junts a Altafulla Hèctor López Bofill ha fet palesa la mala relació que des de fa mesos manté amb el regidor no adscrit Xavier Rofas, i ha publicat diversos missatges en els quals Rofas càrrega contra ell. Es tracta de fragments de converses que només mostren els missatges de Rofas criticant i insultant el postconvergent, en els quals assegura estar-ne “tip” i haver-ne “aguantat masses”.

“D’aquí a les municipals t’atropellaré fins que no et disculpis públicament. Ets un cretí. Jo no tinc res a perdre. T’has equivocat i no ho vols reconèixer. N’estic tip”, diu el regidor no adscrit a López Bofill. En una altra conversa, Rofas li recrimina que “sempre” està “dient rucades” i li exigeix que “no torni a dir una altra ruqueria” sota l’amenaça de “convocar una roda de premsa”.

En la darrera imatge que ha publicat López Bofill, Rofas expressa la seva intenció d’apartar-se de l’executiu municipal per les desavinences amb el regidor de Junts: “Deixo el govern perquè no puc treballar més amb López Bofill. Ja estudiarem com surt a la llum. […] N’he aguantat masses”. El postconvergent ha tractat Rofas “d’assetjador” i ha demanat la seva dimissió: “Insults així l’inhabiliten per ser regidor”.

(Visited 118 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari