Dalmases “accepta” ara en una carta que la subdirectora del ‘FAQS’ “es va sentir intimidada”

Comunica que no anirà a la comissió que investiga la seva conducta perquè està de baixa mèdica

Jaume Alonso-Cuevillas, amb Francesc de Dalmases

El diputat de Junts Francesc de Dalmases ha acceptat en una carta enviada a la comissió de l’Estatut dels Diputats que investiga la seva conducta que la subdirectora del FAQS a la qual va esbroncar “es va sentir intimidada per la situació”, i ha descrit l’episodi com una “discussió acalorada”.

Així ho descriu l’exvicepresident de Junts en una carta avançada per El Periódico i que s’ha repartit aquest dijous als representants de tots els grups parlamentaris de la comissió de l’Estatut dels Diputats, que s’han reunit precisament avui per obrir una investigació per analitzar si el diputat de Junts ha incomplert el codi de conducta del Parlament.

L’escrit es dirigeix a Jaume Alonso-Cuevillas, president de la comissió. En ell de Dalmases explica que ha tingut coneixement del procediment obert i avança que no podrà comparèixer davant l’òrgan per motius de salut, en trobar-se en situació de baixa mèdica. Malgrat tot, el diputat escriu sobre el tema, “acceptant” que, acabada l’emissió del programa, va “mantenir una discussió acalorada” amb la periodista “que, segons ha manifestat, es va sentir intimidada per la situació”. En aquest sentit, reitera les “disculpes”.

(Visited 95 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari