Enxampen un dels membres de la direcció d’ERC d’Igualada en una bretolada contra el Consell

S'han identificat dues persones, i en tractar-se d'un edifici històric, la denúncia es tramitarà per la via penal

Imatge dels presumptes autors de les pintades captada per les càmeres del Consell Comarcal de l'Anoia

Els problemes que arrossega el Consell Comarcal de l’Anoia i que van fer que perillés el pagament dels seus treballadors, han generat tensió a Igualada. La matinada de dijous passat es van fer pintades a la seu de l’ens comarcal en contra dels càrrecs electes polítics i sindicals de la institució i a la seu del PSC d’Igualada. Les càmeres de seguretat del Consell, un edifici històric del segle XVIII identificat com a casa Padró, han enregistrat els fets i s’han pogut identificar les dues persones que presumptament els haurien fet. El Consell i el PSC han denunciat els fets als Mossos.

Un dels identificats, tot i ser exmilitant d’ERC formaria part de la direcció d’ERC a Igualada, es tracta del politòleg i conegut tuiter Joan Mangues. Ell, això no obstant, defensa que només va acompanyar l’autor material dels grafits i es desvincula de l’atac. L’altra persona identificada és Martí Claret, expresident de l’ANC a Igualada i membre de la Intersindical Anoia.

A les pintades al Consell i a la seu del PSC s’hi pot llegir “1 president, 5 VP, 3 consellers, 5 CCOO, 4 UGT, 0 dimissions”; “sort que sou el govern alternatiu”, o “Cuadras inepte”, referint-se a Jordi Cuadras, vicepresident del Consell i portaveu d’Igualada Som-hi a l’Ajuntament -PSC i comuns.

La denúncia del Consell, en ser un edifici històric catalogat per l’Ajuntament d’Igualada, es tramitarà per via penal amb la gravetat que comporta, ja que el codi penal pot arribar a castigar-ho amb penes de presó. Paral·lelament a la denúncia, en tenir els autors identificats, també es procedirà a establir la sanció que marquen les ordenances municipals d’Igualada i l’assumpció dels costos de la neteja.

(Visited 9.087 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Enxampen un dels membres de la direcció d’ERC d’Igualada en una bretolada contra el Consell”

  1. Seamos practicos:
    Que reparen lo dañado.
    Que se les convoque varios dias de 12 a 14 horas, y que borren lo dañado, y que los medios los paguen ellos.
    Más eficiente y rapido que la justicia

    Respon

Feu un comentari