El Consell Comarcal de l’Anoia no pot pagar els treballadors

S'ha quedat sense interventor, figura imprescindible per fer els pagaments, i també sense secretari

Consell Comarcal de l'Anoa

El Consell Comarcal de l’Anoia no pot pagar ni les nòmines dels seus treballadors ni als proveïdors almenys fins al desembre. El seu president, Xavier Boquete (Junts), que governa en coalició amb el PSC, en va informar ahir els grups de l’oposició i avui ho ha traslladat en una assemblea de treballadors.

El motiu és que l’ens s’ha quedat sense interventor, que ha agafat la baixa, una figura imprescindible per poder fer els pagaments. En aquests moments ningú pot assumir la signatura de les nòmines i la previsió és que els treballadors no cobrin, almenys, fins al 2 de desembre quan està previst que un altre treballador del Consell ja tingui els mèrits necessaris per accedir a la plaça.

D’altra banda, el Consell Comarcal de l’Anoia tampoc disposa de secretari que, recentment va agafar també la baixa mèdica, fet que impedeix que es puguin celebrar plens i juntes de portaveus.

Tot i que el govern qualifica el problema de burocràtic, diverses fonts relacionen la situació amb la sol·licitud d’informació que va fer Antifrau el 2019 i que el Consell Comarcal no va respondre fins aquest setembre, en relació amb les condicions salarials del secretari, que havien despertat sospites. La investigació també podria apuntar a l’interventor.

(Visited 183 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari