Barcelona apagarà els llums de Nadal una hora abans per estalviar energia

El consistori ha arribat a un acord amb comerciants i restauradors per a aquest any

Llums de Nadal a Barcelona

Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dimarts que es reduirà l’horari dels llums de Nadal a la ciutat per poder estalviar energia. Concretament, segons l’acord al qual el consistori ha arribat amb comerciants i restauradors, aquest any els llums s’apagaran una hora abans, fet que comportarà que la il·luminació  es redueixi 42 hores en comparació amb el 2021.

Així doncs, si l’any passat els llums de Nadal van estar encesos un total de 259 hores, aquest 2022 ho estaran 217 hores. La campanya d’enllumenat nadalenc començarà el 24 de novembre a les 18:30 hores i durarà fins al 6 de gener, ambdós inclosos. La resta de dies, els horaris seran: de diumenge a dijous, de 17:30 a 22 hores; divendres i dissabte, de 17:30 a 23 hores; i els dies 31 de desembre i 5 de gener, de 17:30 a 1 de la matinada.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín, ha afirmat que “en el context de crisi energètica que estem vivint actualment és essencial prendre mesures d’estalvi en l’enllumenat nadalenc”, i ha destacat que aquesta iniciativa “és molt necessària per al sector comercial, un dels que més estan patint la crisi econòmica”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.