La consellera Alsina demana disculpes per “la situació poc edificant”

La titular d'Exteriors i Acció Oberta lamenta l'enfrontament entre ERC i Junts al Govern

La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina (JxCat)

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat, Victòria Alsina, demana disculpes a la ciutadania per l’enfrontament entre els socis del govern català, ERC i Junts. Aquest enfrontament ha provocat en les darreres hores la destitució del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, argumentés pèrdua de confiança en ell perquè no el va informar de la voluntat de Junts de presentar una qüestió de confiança a l’executiu català.

A través del seu compte de Twitter, la consellera Alsina ha dit: “Són dies difícils. Com a consellera del Govern vull demanar disculpes als ciutadans de Catalunya perquè la situació és poc edificant“. Alsina afegeix en el seu missatge a les xarxes socials que “tenim l’encàrrec de la ciutadania de fer un país capdavanter, per ajudar a superar les dificultats econòmiques i socials, i de fer-lo lliure”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.