A qui ha tret de polleguera Josep Costa?

Josep Costa
Josep Costa

L’exvicepresident segon del Parlament Josep Costa, figura destacada de la línia dura independentista i de l’òrbita de Junts, ha publicat una interpretació que indignat l’exconsellera Dolors Bassa, sobre la negativa del president Pere Aragonès a assistir a la manifestació que organitza l’ANC aquesta Diada.

Costa, en un article a El Món, ha afirmat que Aragonès “ha plantejat un repte al moviment independentista: o estàs amb mi o estàs amb els manifestants de l’11-S“. “El retorn a l’autonomisme es completa desmobilitzant la gent. Ho permetrem?”, es pregunta també, apuntant que aquesta seria la pretensió d’ERC.

Aquestes línies han fet reaccionar Bassa, que ha respost directament el tuit amb què Costa les ha difós. La consellera ha comentat, amb majúscules, que aquesta interpretació “és MENTIDA O EN TOT CAS és teva interpretació, ni és el que dius que ha dit el President Pere Aragonès ni és l’estratègia d’ERC”.

L’extitular del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha anunciat que assistirà a la manifestació “com he fet sempre, menys els 3 anys de presó i molta militància d’ERC, també”.

La discòrdia entre els dos socis de govern a la Generalitat, encara més evident després de la suspensió de Laura Borràs com a presidenta del Parlament, fa anys que s’arrossega, i Costa ha estat un dels noms destacats d’aquestes friccions, principalment perquè se les va tenir amb Roger Torrent, quan eren vicepresident i president de la cambra catalana.

“Avui us demanem que llegiu i compartiu aquest article”, ha escrit a Twitter Costa, que no ha replicat Bassa.

(Visited 354 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari