Arriba el bo gratuït de Rodalies i mitja distància

A primera hora del matí s'han registrat aglomeracions a les màquines expenedores

Tren de Rodalies de Catalunya

Aquest dijous ha entrat en vigor la gratuïtat dels bons per a viatjar en trens de Rodalies i de mitja distància, i a mig matí Renfe havia lliurat més de 100.000 bons gratuïts per a Rodalies a Barcelona i quasi 20.000 per als trajectes de mitja distància a tot Catalunya. A primera hora s’han viscut algunes aglomeracions en les màquines de retirada de bitllets, unes cues que s’han mantingut al llarg del matí d’avui.

Per fer front a la demanda de bitllets per part dels usuaris, estacions centrals han incrementat el personal que dona informació sobre el procediment per a aconseguir els bons gratuïts, una mesura aprovada per l’executiu de Pedro Sánchez dins del paquet de mesures anticrisi per fer front a l’increment de preus de l’energia i l’augment de la inflació.

Els bons gratuïts tenen una validesa de quatre mesos, fins al 31 de desembre d’enguany, i són gratuïts per a Rodalies i mitja distància, mentre que els trens Avant tindran una bonificació del 50%. En aquest context, també aquest dijous s’han posat a l’abast dels ciutadans els títols bonificats de metro i autobús per part de la Generalitat de Catalunya. I Transports Metropolitans de Barcelona també apliquen descomptes a les seves tarifes partir d’avui.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.