Arriba el bo gratuït de Rodalies i mitja distància

A primera hora del matí s'han registrat aglomeracions a les màquines expenedores

Tren de Rodalies de Catalunya

Aquest dijous ha entrat en vigor la gratuïtat dels bons per a viatjar en trens de Rodalies i de mitja distància, i a mig matí Renfe havia lliurat més de 100.000 bons gratuïts per a Rodalies a Barcelona i quasi 20.000 per als trajectes de mitja distància a tot Catalunya. A primera hora s’han viscut algunes aglomeracions en les màquines de retirada de bitllets, unes cues que s’han mantingut al llarg del matí d’avui.

Per fer front a la demanda de bitllets per part dels usuaris, estacions centrals han incrementat el personal que dona informació sobre el procediment per a aconseguir els bons gratuïts, una mesura aprovada per l’executiu de Pedro Sánchez dins del paquet de mesures anticrisi per fer front a l’increment de preus de l’energia i l’augment de la inflació.

Els bons gratuïts tenen una validesa de quatre mesos, fins al 31 de desembre d’enguany, i són gratuïts per a Rodalies i mitja distància, mentre que els trens Avant tindran una bonificació del 50%. En aquest context, també aquest dijous s’han posat a l’abast dels ciutadans els títols bonificats de metro i autobús per part de la Generalitat de Catalunya. I Transports Metropolitans de Barcelona també apliquen descomptes a les seves tarifes partir d’avui.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari