Un terrorista del 17-A va amenaçar abans de posar una bomba a una discoteca

Els porters del local van avisar els Mossos que van fer marxar Moussa Oukabir que anava acompanyat d'un altre jove

Presumptes terroristes atemptat barcelona
Presumptes terroristes atemptat barcelona

El 12 de maig del 2017 dos joves es van acostar a la discoteca Bling Bling de Barcelona i haurien fet fotos a les persones que esperaven per a entrar al local. Els porters de la discoteca els van negar l’entrada i els joves haurien insultat i amenaçat als membres de seguretat de la discoteca amb posar-los una “bomba” o “matar-los a ells i les seves famílies”, segons avança ok diario a partir de la denúncia presentada pel responsable de seguretat del local d’aquella nit.

Es dona la circumstància que un dels joves que intentava entrar en el local seria Moussa Oukabir (primer per la dreta a la fila de dalt de la foto), un dels terroristes dels atemptats del 17 d’agost del 2017 a Barcelona i que el 18 d’agost d’aquell mateix any era abatut pels Mossos d’Esquadra a Cambrils (Tarragona), després que el cotxe on anava atropellés a una dona causant-li la mort i xoqués contra un cotxe de la policia.

La nit del 12 de maig, el personal de seguretat de Bling Bling va acabar avisant una patrulla dels Mossos d’Esquadra que passava per la zona. Però segons ha explicat el responsable d’aquella nit de la seguretat del local, la patrulla dels Mossos es va limitar a allunyar als joves de la porta i va justificar que podien fer fotos perquè eren al carrer.

Segons aquest responsable de seguretat del local van insistir als Mossos que els dos joves els havien dit “que els anaven a matar a ells i les seves famílies”. Posteriorment, en la seva denúncia va afegir que “quan van arribar els agents van poder escoltar les amenaces que estaven fent els dos musulmans (…) els agents van apartar als dos nois uns metres de la porta i van parlar amb ells. Va haver-hi un testimoni que es va acostar i els va dir que ho havia vist tot”, i que “un dels musulmans es va tornar a dirigir cap a la porta i va començar a amenaçar de nou. Va tornar a gravar-los, els va escopir diverses vegades (…)”.

El cap de seguretat es va indignar, segons aquesta informació, amb aquesta actitud i es va enfrontar als policies, que fins i tot el van acabar avisant que li posarien una multa per desobediència. En la seva declaració explica que “els agents van estar una hora aproximadament allà mentre els musulmans els increpaven i amenaçaven”. “En un moment donat, el declarant va demanar als agents que fessin alguna cosa amb ells perquè continuaven allà amenaçant. L’agent li va dir que no li havia de dir el que havia de fer i el declarant li va dir que no era normal”, segons la denúncia. En marxar els agents, els dos joves es van acostar de nou a la porta del local. L’encarregat va telefonar al 112 i quan un cotxe patrulla es va acostar al lloc els dos joves se’n van anar caminant de la zona.

Posteriorment als atemptats, el cap de seguretat de la discoteca va acabar portant l’enregistrament d’imatges que tenia sobre els dos joves als Mossos. I segons ok diario, l’excap de seguretat de Bling Bling mai ha tornat a veure a l’altra persona que acompanyava a Oukabir aquella nit, ni tan sols entre les fotografies publicades dels deu integrants de la cèl·lula terrorista que van atemptar a Catalunya.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari