Mor una nena per la pedregada a la Bisbal d’Empordà

El Servei Meteorològic de Catalunya registra pedres de fins a 10 centímetres de diàmetre

Una nena de vint mesos ha mort la matinada aquest dimecres a l’hospital Josep Trueta de Girona a conseqüència de les ferides que va patir per la pedregada que va caure aquest dimarts a la tarda a la Bisbal d’Empordà. Una altra dona que també va ingressar al Trueta, ferida també per la pedregada, ha estat donada d’alta. La calamarsada que va caure a la Bisbal també va provocar que altres persones acabessin ferides, havent de ser ateses al CAP del municipi.

El Servei Català de Meteorologia ha informat que en la pedregada que va caure a la Bisbal s’hi van trobar pedres de gel de 10 centímetres de diàmetre, unes dimensions que no es veien a Catalunya des d’una pedregada que va caure el 2002.

Aquest fet ha provocat que molts cotxes acabessin amb vidres trencats o amb bonys a la carrosseria. També es van produir desperfectes a teulats de cases i naus industrials del municipi. La pedregada també ha trencat arbres, ha afectat els camps de conreu.

La pluja que va caure aquest dimarts a comarques de la província de Girona va fer que els bombers haguessin de fer fins a 23 actuacions al Baix Empordà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides