Fuig després de matar dos ciclistes i ferir-ne greument un en un atropellament a Castellbisbal

La C-243c estarà tallada les pròximes hores per facilitar els treballs dels cossos d'emergències

Ciclistes a una carretera (Pixabay)
Ciclistes a una carretera (Pixabay).

Un conductor de Ca n’Amat (Sant Esteve Sesrovires, Baix Llobregat) ha fugit després d’envair el carril contrari i envestir a diversos ciclistes a la C-243c en Castellbisbal (Vallès Occidental), prop de l’estació de tren d’FGC de Martorell-Vila. Dos han mort i un altre ha resultat resultat greument ferit. Cinc ciclistes que formen part del grup accidentat no han sofert ferides greus.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que l’avís del sinistre s’ha rebut a les 10:47 hores d’avui, 21 d’agost. A primera hora d’aquesta tarda, els Mossos d’Esquadra han localitzat el vehicle del conductor, que ha estat abandonat a un carrer prop de Martorell, prop de la Plaça Font de la Mina.

Carretera tallada

S’han traslladat fins al lloc cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies, un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Protecció Civil ha activat el Procicat i la C-243c estarà tallada per facilitar el treball dels cossos d’emergències. Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes dels fets que han augmentat fins a 111 persones la xifra de morts per accident.

(Visited 183 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari