Mor un home a Verges (Girona) després de ser atacat amb un matxet

La víctima va tractar de dialogar a la discussió entre l'agressor i la propietària d'un restaurant

Vehicles dels Mossos d'Esquadra

Un home ha mort després de ser atacat amb un matxet ahir, dissabte 13 d’agost a Verges (Girona). La víctima va intentar dialogar a la discussió entre l’agressor i la propietària d’un restaurant que es negava a donar-li més alcohol al detingut.

En sortir del local, l’atacant s’ha encarat a la víctima i ha arremès contra ell. Els Mossos d’Esquadra qualifiquen el delicte com a homicidi.

La policia catalana ha informat que els fets s’han produït prop de les 2:40 hores. Després de la discussió, l’agressor ha utilitzat l’arma blanca contra la víctima fora del restaurant, al carrer del Baix Empordà, paral·lel a l’establiment.

El detingut passarà a la disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de La Bisbal d’Empordà en les pròximes hores. Els Mossos d’Esquadra continuen investigant per esclarir els fets i conèixer el motiu de l’agressió. Estan prenent declaració als testimonis.

(Visited 294 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari