Investiguen una presumpta violació en grup a una jove a Barcelona

La víctima tornava caminant a casa quan tres nois l'haurien agredit sexualment al districte de Sant Martí

Un agent dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta violació en grup a una jove a Barcelona, concretament al districte de Sant Martí. Ha passat aquesta nit, a tres quarts d’una de la matinada, al carrer Joan d’Àustria.

La víctima tornava caminant a casa quan tres nois l’haurien agredit sexualment. La jove va demanar ajuda i va assegurar que havia estat agredida. Després, la jove ha estat traslladada a l’hospital, on ha estat atesa pels serveis mèdics.

De moment, la víctima encara no ha presentat la denúncia, però el cas ja està en mans de la Unitat Central d’Agressions Sexuals, que investiga si hauria estat una agressió grupal. Els Mossos també estan pendents de rebre l’informe mèdic.

D’altra banda, els Mossos també investiguen una altra presumpta agressió sexual en un pis del Raval el 26 de juny. La víctima va interposar la denúncia l’endemà dels fets i, segons ha avançat Metropoli Abierta, l’habitatge, ubicat al número 26 del carrer de Vistalegre, està ocupat per narcotraficants que l’utilitzen com a punt de venda de drogues.

La dona es trobava dins del pis per comprar droga, segons apunta el digital, i va ser quan es va produir l’agressió sexual. Fonts policials expliquen que, després de la investigació oberta pels Mossos, el cas ja s’ha traslladat als jutjats. Sobre l’ocupació de l’habitatge, serà ara l’autoritat judicial qui decidirà si s’ha de desallotjar l’immoble davant la suposada activitat delictiva.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides