Els treballadors de Falck convoquen una vaga a les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs

Els comitès sindicals de CCOO de l'empresa han organitzat protestes per denunciar les condicions salarials i laborals el 30 i el 31 de juliol i el 20 i el 21 d'agost

Els serveis contra incendis de Falck per a l'Associació Nuclear Ascó - Vandellós (ANAV)
Els serveis contra incendis de Falck per a l'Associació Nuclear Ascó - Vandellós (ANAV).

Els treballadors de Falck han convocat dies de vaga el 30 i el 31 de juliol i el 20 i el 21 d’agost davant les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs (Tarragona). A la mobilització organitzada per CCOO denunciaran que la direcció de l’empresa ha trencat el preacord del conveni laboral.

Ahir, divendres 29 de juliol, de 5.30 a 9.00 hores, els comitès sindicals de la companyia han exigit unes condicions salarials i laborals dignes. La reunió de mediació d’aquest dimarts 26 ha finalitzat sense acord. El sindicat ha afirmat que la direcció de l’empresa insisteix a reinterpretar alguns dels termes del principi d’acord assolit, tot i estar ratificat per la plantilla.

“No és admissible pactar unes condicions i després no respectar-les i reinterpretar-les causant un perjudici als treballadors”, han assenyalat els comitès sindicals. “CCOO lamenta que es vulgui precaritzar uns llocs de treball de tanta responsabilitat i més a les instal·lacions nuclears, un sector on s’han incrementat els beneficis i en el qual, precisament, la prioritat hauria de ser garantir la seguretat de les persones que hi treballen”, han sentenciat.

(Visited 103 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari