Manifestació contra una gran destrossa ecològica a la Costa Brava

Fa un mes, unes imatges de la cala Sa Riera, a Begur (Baix Empordà), van provocar una forta polseguera a les xarxes socials

Manifestació contra la construcció de xalets a la cala Sa Riera a Begur (SOS Costa Brava)
Manifestació contra la construcció de xalets a la cala Sa Riera a Begur (SOS Costa Brava).

Salvem Begur, SOS Costa Brava, Ecologistes en Acció i altres entitats en defensa del medi ambient del litoral s’han manifestat en un acte de protesta avui, dissabte 30 de juliol, a les 17.00 hores, a la cala Sa Riera (Begur, Baix Empordà). A la concentració, amb l’eslògan #ATerra, s’ha llegit un manifest de denúncia contra la greu situació urbanística que pateix Begur des de fa anys.

“Estem aquí per dir prou a l’urbanisme salvatge. Ens hem de mobilitzar per aturar-ho. Ni un pam més de ciment a la Costa Brava”, han expressat. Per facilitar la participació, les organitzacions han traslladat a manifestants a un autocar des de la ciutat fins a la platja de Sa Riera.

Fa un mes, unes imatges de la cala Sa Riera, a Begur, van provocar una forta polseguera a les xarxes socials. Es tractava de dues fotos que mostraven l’abans i el després d’aquest paratge de la Costa Brava: quan era una frondosa pineda i, actualment, després de les obres de construcció de 52 xalets i 78 aparcaments que hi ha fet la promotora Stoneweg Living SL.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.