Manifestació contra una gran destrossa ecològica a la Costa Brava

Fa un mes, unes imatges de la cala Sa Riera, a Begur (Baix Empordà), van provocar una forta polseguera a les xarxes socials

Manifestació contra la construcció de xalets a la cala Sa Riera a Begur (SOS Costa Brava)
Manifestació contra la construcció de xalets a la cala Sa Riera a Begur (SOS Costa Brava).

Salvem Begur, SOS Costa Brava, Ecologistes en Acció i altres entitats en defensa del medi ambient del litoral s’han manifestat en un acte de protesta avui, dissabte 30 de juliol, a les 17.00 hores, a la cala Sa Riera (Begur, Baix Empordà). A la concentració, amb l’eslògan #ATerra, s’ha llegit un manifest de denúncia contra la greu situació urbanística que pateix Begur des de fa anys.

“Estem aquí per dir prou a l’urbanisme salvatge. Ens hem de mobilitzar per aturar-ho. Ni un pam més de ciment a la Costa Brava”, han expressat. Per facilitar la participació, les organitzacions han traslladat a manifestants a un autocar des de la ciutat fins a la platja de Sa Riera.

Fa un mes, unes imatges de la cala Sa Riera, a Begur, van provocar una forta polseguera a les xarxes socials. Es tractava de dues fotos que mostraven l’abans i el després d’aquest paratge de la Costa Brava: quan era una frondosa pineda i, actualment, després de les obres de construcció de 52 xalets i 78 aparcaments que hi ha fet la promotora Stoneweg Living SL.

(Visited 498 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari