La productora de ‘FAQs’ confirma que De Dalmases va agafar pel braç una periodista

L'informe intern de TV3 reflecteix crits del diputat de Junts com "m'has traït" i "això no m'ho pots fer", i cops a una taula

Francesc de Dalmases, vicepresident de Junts y portaveu del grup parlamentari
Francesc de Dalmases, vicepresident de Junts y portaveu del grup parlamentari.

L’incident de Francesc de Dalmases amb un periodista del programa de TV3 Preguntes freqüents (FAQs) el passat 9 de juliol s’ha reflectit ja en un informe intern de la cadena pública catalana, a partir del testimoni de la productora del programa, avança El Periódico.

Segons aquesta informació, la productora de FAQs ha confirmat que el diputat i vicepresident de Junts va agafar pel braç la periodista, va cridar-li “m’has traït”, “has faltat a la teva paraula”, “programa de merda”, “això no m’ho pots fer”, “presentadora patètica” i” mala periodista”, i va colpejar una taula.

L’informe, signat pel nou director de TV3, Sigfrid Gras, també recull que la productora de convidats del programa va enviar un missatge comunicant a la direcció del programa que “han tancat a” la periodista que va rebre l’esbroncada del diputat de Junts, el qual es mostrava disconforme amb l’entrevista realitzada a la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

Precisament, l’informe també inclou la reacció de Borràs. “Francesc, prou”, se li atribueix davant la reacció del seu company. Finalment, “va fer una mitja abraçada en silenci” a la periodista que va rebre l’esbroncada de De Dalmases, sempre segons El Periódico.

D’altra banda, l’informe revela que, segons la productora de FAQs, l’equip de Borràs va posar diverses condicions per concedir l’entrevista: que no es mostressin en la pantalla gran del plató els emails que l’assenyalen en la causa judicial per la qual anirà a judici, que es canviessin els periodistes convidats i que no li fessin repreguntes. Només la primera condició, segons s’hi fa constar, va ser acceptada.

De Dalmases ha negat que hagués agafat pel canell la periodista, que hagués proferit amenaces o insults, i que l’hagués intimidat. El diputat i dirigent de Junts, a més, havia esgrimit inicialment a favor seu una intervenció a RAC1 de Pere Mas, el director de FAQs, el qual havia rebaixat la gravetat de l’incident.

Però, finalment, Pere Mas va confirmar-ne els detalls, revelats per EL TRIANGLE, eldiario.es i Nació Digital, i va lamentar que “se m’està utilitzant per tergiversar els fets”. La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Rosa Romà, ha condemnat els fets i ha considerat “preocupant” algun dels detalls continguts a l’informe.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.