Dalmases admet “discussió encesa”

El diputat de Junts, que emmarca l'incident en un context "professional", sosté que està sent sotmès a un "linxament"

Francesc de Dalmases

En mig del debat d’una moció de Junts “sobre la situació política internacional i el dret a l’autodeterminació”, el diputat Francesc de Dalmases ha estat interpel·lat per Ciutadans i ha parlat per primera vegada en públic sobre l’incident que va protagonitzar a TV3 després d’una entrevista a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, al programa FAQS.

Ho ha fet en resposta a una intervenció del diputat Nacho Martín Blanco, de Ciutadans, que ha fet servir la major part del seu temps en el debat per denunciar les “pràctiques mafioses” del diputat de Junts.

El diputat i també vicepresident de Junts al·lega que des de fa tres dies viu un “circ” amb tints de “linxament” per “una discussió encesa” en “termes estrictament periodístics” amb algú que coneix des de fa més de 10 anys.

“Vaig tenir una discussió encesa amb una persona que estima i valora el periodisme, que fa més de deu anys que ens coneixem, ens tractem i col·laborem”, ha explicat Dalmases, que fins ara havia restat importància a la discussió, que ara entén com a “encesa”.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari