Dalmases admet “discussió encesa”

El diputat de Junts, que emmarca l'incident en un context "professional", sosté que està sent sotmès a un "linxament"

Francesc de Dalmases

En mig del debat d’una moció de Junts “sobre la situació política internacional i el dret a l’autodeterminació”, el diputat Francesc de Dalmases ha estat interpel·lat per Ciutadans i ha parlat per primera vegada en públic sobre l’incident que va protagonitzar a TV3 després d’una entrevista a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, al programa FAQS.

Ho ha fet en resposta a una intervenció del diputat Nacho Martín Blanco, de Ciutadans, que ha fet servir la major part del seu temps en el debat per denunciar les “pràctiques mafioses” del diputat de Junts.

El diputat i també vicepresident de Junts al·lega que des de fa tres dies viu un “circ” amb tints de “linxament” per “una discussió encesa” en “termes estrictament periodístics” amb algú que coneix des de fa més de 10 anys.

“Vaig tenir una discussió encesa amb una persona que estima i valora el periodisme, que fa més de deu anys que ens coneixem, ens tractem i col·laborem”, ha explicat Dalmases, que fins ara havia restat importància a la discussió, que ara entén com a “encesa”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.