Possible violació grupal a Barcelona: els Mossos detenen a sis joves

La denunciant ha assegurat que els sospitosos podrien haver-la sedat amb alcohol i alguna substancia estupefaent

Home emmanillat (Mossos d'Esquadra)
Home emmanillat (Mossos d'Esquadra)

Sis joves han estat detinguts a Barcelona per una possible violació grupal que es va dur a terme suposadament a la matinada del divendres, 8 de juliol, a la Barceloneta. Un dels arrestats pels Mossos d’Esquadra està acusat d’agressió sexual i els altres cinc, d’abús sexual, segons ha informat El Periódico de Catalunya.

La policia autonòmica ha iniciat la investigació després de la denúncia d’una jove que va ingressar el divendres a l’Hospital Clínic de Barcelona amb una intoxicació etílica. Quan la noia va recobrar la consciència, va explicar que havia estat agredida sexualment i va identificar als agressors davant dels Mossos d’Esquadra.

La denunciant ha assegurat que els sis joves podrien haver-la sedat amb alcohol i alguna substancia estupefaent, un estat que és molt difícil de comprovar clínicament. La droga més utilitzada als casos d’abusos sexuals per submissió química és l’alcohol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides