Manifestants independentistes reben a Leonor i Sofía a Figueres

La concentració ha estat desplaçada uns 170 metres pel cordó policial dels Mossos d'Esquadra

  La princesa Leonor i la infanta Sofía a un acte del projecte 'Un arbre per Europa' (Casa Reial)
  La princesa Leonor i la infanta Sofía a un acte del projecte 'Un arbre per Europa' (Casa Reial).

  La princesa Leonor i la infanta Sofía han visitat el Museu Dalí de Figueres com estava planificat avui, diumenge 3 de juliol. Desenes de persones s’han manifestat a una concentració convocada per l’ANC, el Consell Local per la República, Òmnium Cultural i el CDR de la capital de la comarca de l’Alt Empordà.

  Les organitzacions havien convocat als manifestants davant de la Torre Galatea, prop del Museu Dalí. La concentració s’ha reubicat a la Pujada del Castell, uns 170 metres més lluny, pel cordó policial que han organitzat els Mossos d’Esquadra per protegir l’hereva al tron d’Espanya.

  Com ha anunciat aquest matí l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, d’ERC, que governa amb el PSC, Guanyem i Canviem Figueres, no ha assistit a la visita de les representants de la Casa Reial al Museu Dalí. “Per una Figueres republicana. A mi no em representen. #Jonohiseré”, ha expressat l’alcaldessa a un tuit.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.