Un nou foc a Artesa de Segre crema 128 hectàrees agrícoles i forestals

Els Bombers recomanen confinar el nucli de la Força i el monestir i Santuari Santa Maria de Refet

Nou incendi a Artesa de Segre

Un incendi crema aquest dimecres una zona mixta de terreny agrícola i forestal a Artesa de Segre, a la Noguera. Per sufocar-lo, des de les cinc de la tarda, els Bombers hi han desplaçat 50 dotacions terrestres i 13 d’aèries.

El foc es troba a prop d’una zona forestal al costat del quilòmetre 110,5 de la carretera C-14, i segons els Agents Rurals, cap a les 8 del vespre afectava una superfície aproximada d’unes 128 hectàrees.

Preventivament, s’ha demanat el confinament del nucli de la Força i del monestir i santuari Santa Maria de Refet, on viuen dues persones, i també el desallotjament d’una masia.

Aquest incendi s’ha declarat una setmana després del control i extinció de l’altre que va cremar durant 8 dies en aquest municipi de la Noguera, amb un balanç de 2.700 hectàrees cremades.

Aquell incendi, que va començar a prop del nucli de Baldomar, ha estat el més important del que portem d’any, i va coincidir amb tot un seguit d’incendis ajudats per l’onada de calor que va patir el país aquella setmana.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari