Quin independentista alerta que Sánchez amenaça d’assassinar?

Ramón Cotarelo
Ramón Cotarelo

El politòleg madrileny Ramón Cotarelo, acèrrim de la línia dura independentista, ha publicat a Twitter una interpretació molt personal de la intervenció pública del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre la brutal actuació del Marroc per impedir que immigrants subsaharians arribessin a la tanca de Melilla.

Cotarelo assegura que “el president Sánchez mai parla sense segones intencions”, i conclou en clau independentista: “Tot el qui atempti contra la integritat territorial d’Espanya serà assassinat. A Melilla i a tot arreu. M’explico?”.

No és l’única manifestació seva d’aquesta mena. El politòleg també ha difós una piulada d’un altre usuari -aparentment, sobre el govern català d’ERC i Junts-, la qual alerta que si tornen a tenir majoria “m’hi jugo un pèsol que prohibiran el català i donaran ordres als mossos de disparar als manifestants indepes amb foc real“.

(Visited 309 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari