Col·lapse circulatori en l’operació sortida de la revetlla de Sant Joan

Des del migdia hi ha circulació amb retencions en punts de les rondes de Barcelona i de l'AP-7, i en altres vies catalanes

S'espera que surtin 450.000 vehicles de l'àrea metropolitana

Aquest migdia ha arrencat l’operació de trànsit de Sant Joan, que torna a les xifres d’abans de la pandèmia. Uns 450.000 vehicles sortiran de l’àrea de Barcelona entre les 15 hores d’aquest dijous i les 15 hores de divendres, la majoria aquesta tarda i nit de la revetlla.

Ara bé, les retencions han començat ja a les 12 del migdia i s’estan allargant durant tota la tarda. Hi ha cues les rondes -en tots dos sentits- i al nus de la trinitat de Barcelona. A l’AP-7, i en sentit nord, es registren 7 quilòmetres de retenció a Granollers, i 2 quilòmetres a Llinars del Vallès. En sentit sud, cap a Tarragona, 15 quilòmetres de retenció a l’altura de Martorell.

També hi ha 18 quilòmetres de cua a l’A-2 entre Castellbisbal i Sant Joan Despí en sentit Lleida. A la C-32 hi ha 11 quilòmetres de cua entre Castelldefels i Sitges anant cap a Tarragona. A la C-32 hi ha circulació intensa en molts punts, com ara entre Viladecans i Castelldefels sentit Tarragona i entre Badalona i Alella sentit Girona.

Altres carreteres que registren retencions són la C-17 a Parets, la C-35 amb 13 quilòmetres de Llagostera a Platja d’Aro; sis quilòmetres a la C-65 de Santa Cristina a Platja d’Aro; i quatre quilòmetres a la C-65, de Llambilles a Cassà de la Selva.

(Visited 132 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari