Col·lapse circulatori en l’operació sortida de la revetlla de Sant Joan

Des del migdia hi ha circulació amb retencions en punts de les rondes de Barcelona i de l'AP-7, i en altres vies catalanes

S'espera que surtin 450.000 vehicles de l'àrea metropolitana

Aquest migdia ha arrencat l’operació de trànsit de Sant Joan, que torna a les xifres d’abans de la pandèmia. Uns 450.000 vehicles sortiran de l’àrea de Barcelona entre les 15 hores d’aquest dijous i les 15 hores de divendres, la majoria aquesta tarda i nit de la revetlla.

Ara bé, les retencions han començat ja a les 12 del migdia i s’estan allargant durant tota la tarda. Hi ha cues les rondes -en tots dos sentits- i al nus de la trinitat de Barcelona. A l’AP-7, i en sentit nord, es registren 7 quilòmetres de retenció a Granollers, i 2 quilòmetres a Llinars del Vallès. En sentit sud, cap a Tarragona, 15 quilòmetres de retenció a l’altura de Martorell.

També hi ha 18 quilòmetres de cua a l’A-2 entre Castellbisbal i Sant Joan Despí en sentit Lleida. A la C-32 hi ha 11 quilòmetres de cua entre Castelldefels i Sitges anant cap a Tarragona. A la C-32 hi ha circulació intensa en molts punts, com ara entre Viladecans i Castelldefels sentit Tarragona i entre Badalona i Alella sentit Girona.

Altres carreteres que registren retencions són la C-17 a Parets, la C-35 amb 13 quilòmetres de Llagostera a Platja d’Aro; sis quilòmetres a la C-65 de Santa Cristina a Platja d’Aro; i quatre quilòmetres a la C-65, de Llambilles a Cassà de la Selva.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.