Quin líder independentista s’autoconvida a TV3?

Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, va ser dimarts al Tot es mou de TV3. La presentadora del programa, Helena Garcia Melero, l’havia convidat per fer-li una entrevista que, com és habitual en el cas del líder republicà, va convertir-se en un sermó, que va allargar-se més enllà del que acostumen a durar les entrevistes del programa.

No satisfet, quan Garcia Melero va procedir a acomiadar-lo, Junqueras, com aquells convidats que no marxen de casa ni amb aigua calenta, va autoconvidar-se a la tertúlia disposada a la taula del costat de la de les entrevistes. La presentadora, sorpresa davant la insistència del convidat, que semblava estar a casa seva (TV3), va acabar cedint i només li va posar com a condició que la pròrroga no s’allargués més enllà del següent convidat. Així, Junqueras va acceptar la clàusula i va traslladar-se a la taula del costat on va continuar la pastoral.

Si fins al moment, Junqueras havia parlat, com després piularia, de repressió: “Avui al Tot es mou hem recordat que la repressió continua. Per això, encara, l’amnistia és una de les nostres prioritats”, a partir d’aquí, ajudat pels tertulians Judit Mascó i Màrius Carol, va parlar de la seva anterior faceta com a historiador i com a guionista i col·laborador mediàtic. La qüestió era i va ser continuar parlant fins a esgotar el termini imposat, i llavors sí, va haver d’abandonar el plató.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.