Els treballadors de Correus estan convocats a fer vaga els dies 1, 2 i 3 de juny

Els sindicats denuncien "l'enfonsament econòmic, laboral i de servei públic" de l'entitat

Oficina de Correus

Els treballadors de Correus estan convocats a fer una vaga general del servei a partir de dimecres que ve i durant tres dies. Els sindicats majoritaris denuncien el que consideren un “enfonsament econòmic, laboral i de servei públic” de l’empresa postal a Espanya. Els convocants de la vaga acusen el president de la companyia, Juan Manuel Serrano, d’una “caòtica gestió i incapacitat manifesta” per a presidir-la, afegint que “va ser nomenat a dit pel PSOE fa tres anys”.

Els sindicats majoritaris asseguren que Correus està a punt d’entrar en “fallida tècnica” per estar en una situació de “ruïna econòmica”. Denuncien que la companya pateix una pèrdua de qualitat sense precedents i que té uns nivells inacceptables de contractes escombraria. En aquest sentit, argumenten que hi ha hagut una retallada de 7.000 llocs de treball en la plantilla en els darrers tres anys, mentre que han fet més de 10.000 contractes a temps parcial.

Des dels sindicats s’afirma que el president de Correus ha demostrat ser un pèssim gestor que posa en risc la viabilitat i el futur de l’empresa pública més gran del país. Per la qual cosa, els convocants de la vaga general a Correus, consideren que l’aturada de l’1, 2 i 3 de juny està més que justificada per aturar “el dany irreparable” que Serrano està fent a aquesta empresa de la qual depenen 47.000 treballadors.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari