Junts fa costat i manté el tinent d’alcalde acusat d’agredir un regidor de la CUP

L’oposició de Santa Maria de Palautordera ha forçat un ple extraordinari perquè Enric Pousa dimitís o fos destituït

Vídeo de Pousa difós per la CUP
Vídeo de Pousa difós per la CUP

Enric Pousa (Junts) es manté com a primer tinent d’alcaldia i regidor Medi Ambient, Polítiques i Voluntariat de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, després del ple extraordinari forçat pels partits de l’oposició, ERC, la CUP i el PSC, per fer-lo plegar per la suposada agressió al regidor cupaire Lluís Morales.

Pousa ha manifestat penediment per la seva actitud, que admet que va ser “inapropiada”, i ha rebut el suport del seu partit i de l’alcalde de la localitat, Jordi Xena, que ha rebutjat destituir-lo, publica Nació Digital.

La CUP va explicar que Morales va demanar al tinent d’alcaldia que justifiqués la retirada i el llançament a les escombraries de cartells amb què aquest partit critica diversos aspectes de la gestió municipal, i que Pousa va tractar-lo de “fill de puta”, el va empènyer i va mirar d’etzibar-li un cop de puny. Segons el relat cupaire, Pousa va rebutjar disculpar-se i va afegir: “Si tingués 30 anys menys et fotria una pallissa, i no retiro res!”.

Morales, segons Nació Digital, ha acceptat les disculpes, però les ha qüestionat destacant que han hagut d’obligar el tinent d’alcaldia a demanar-les. “Per molt que no dimiteixi i que l’alcalde no el cessi, per nosaltres ja no és regidor de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera”, ha afirmat el regidor cupaire, afegeix el mateix digital.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari