Junts fa costat i manté el tinent d’alcalde acusat d’agredir un regidor de la CUP

L’oposició de Santa Maria de Palautordera ha forçat un ple extraordinari perquè Enric Pousa dimitís o fos destituït

Vídeo de Pousa difós per la CUP
Vídeo de Pousa difós per la CUP

Enric Pousa (Junts) es manté com a primer tinent d’alcaldia i regidor Medi Ambient, Polítiques i Voluntariat de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, després del ple extraordinari forçat pels partits de l’oposició, ERC, la CUP i el PSC, per fer-lo plegar per la suposada agressió al regidor cupaire Lluís Morales.

Pousa ha manifestat penediment per la seva actitud, que admet que va ser “inapropiada”, i ha rebut el suport del seu partit i de l’alcalde de la localitat, Jordi Xena, que ha rebutjat destituir-lo, publica Nació Digital.

La CUP va explicar que Morales va demanar al tinent d’alcaldia que justifiqués la retirada i el llançament a les escombraries de cartells amb què aquest partit critica diversos aspectes de la gestió municipal, i que Pousa va tractar-lo de “fill de puta”, el va empènyer i va mirar d’etzibar-li un cop de puny. Segons el relat cupaire, Pousa va rebutjar disculpar-se i va afegir: “Si tingués 30 anys menys et fotria una pallissa, i no retiro res!”.

Morales, segons Nació Digital, ha acceptat les disculpes, però les ha qüestionat destacant que han hagut d’obligar el tinent d’alcaldia a demanar-les. “Per molt que no dimiteixi i que l’alcalde no el cessi, per nosaltres ja no és regidor de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera”, ha afirmat el regidor cupaire, afegeix el mateix digital.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides