Borràs expulsa un diputat de Cs que no deixava de queixar-se d’una declaració sobre Pegasus

Carrizosa retreu als altres grups de la cambra i als funcionaris que no els hagin donat suport

Matías Alonso i Carlos Carrizosa
Matías Alonso i Carlos Carrizosa

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha expulsat aquest dimecres de l’hemicicle el diputat de Ciutadans Matías Alonso perquè no deixava de protestar contra una declaració institucional sobre l’afer Pegasus, malgrat els advertiments de Borràs.

A l’inici del ple, la presidenta de la cambra catalana ha llegit la declaració aprovada per la junta de portaveus sobre el presumpte cas de ciberespionatge que l’independentisme, a partir d’una investigació de Citizen Lab publicada a The New Yorker, atribueix al CNI.

Aleshores, el portaveu del grup, Nacho Martín Blanco, ha reclamat imparcialitat a Borràs, que ha defensat que la declaració, a diferència del que adduïa Blanco, està emparada pel reglament de la cambra.

La protesta dels representants de Cs ha desembocat en l’expulsió després que Borràs demanés silenci, cridés a l’ordre Matías Alonso i l’advertís que el faria fora, ja que el diputat taronja ha continuat cridant.

El ple s’ha reprès sense Alonso amb el punt següent de l’ordre del dia. Durant el torn de preguntes, el líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha carregat contra la decisió de Borràs de fer fora el seu company i contra l’actitud dels altres grups parlamentaris i dels funcionaris de la cambra envers l’expulsió d’Alonso.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.