Sànchez s’enganxa amb Torra i Costa

El dirigent de Junts qüestiona decisions de tots dos i els atribueix més paraules que fets

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez
El secretari general de Junts, Jordi Sànchez

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha posat de manifest la seva discrepància amb el parer i amb determinades actituds de l’expresident de la Generalitat Quim Torra i de l’expresident del Parlament Josep Costa, en una entrevista concedida aquest dilluns a Els Matins (TV3).

Torra ha manifestat aquest dilluns que ell i Sànchez no van empatitzar, i Costa ha afirmat que “algunes de les pitjors pressions per fer-nos recular i acatar varen sortir de les presons”.

En resposta a aquestes declaracions, i en referència a la cohesió de Junts, Sànchez ha recordat que Torra i Costa no són militants, i ha afirmat l’independentisme s’ha de fer responsable dels seus fets i les seves paraules, i que “els fets han d’acompanyar les paraules”.

Aquest ha estat un retret dirigit tant contra Torra com contra Costa. El dirigent de Junts ha explicat com “una exclusiva” que va oferir a Torra ser president de l’ANC, però que Torra no ho va acceptar per motius que ell coneix, però que considera que ha d’aclarir Torra, “en tot cas”.

De l’expresident del Parlament ha dit que “tampoc explicarem algunes de les decisions que es varen prendre en contra de la voluntat de la presó; per exemple, de no acceptar determinades inhabilitacions que ens va imposar el Tribunal Suprem quan ell era vicepresident del Parlament”.

“A mi mai ningú em podrà dir que quan jo he defensat una cosa els fets no m’han acompanyat”, ha afegit com a resposta a Torra i Costa.

D’altra banda, Sànchez s’ha pronunciat favorablement a la possibilitat que Laura Borràs, Jordi Turull, Elsa Artadi o Josep Rius puguin succeir-lo al capdavant de la secretaria general de Junts.

(Visited 187 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari