A quin programa de ràdio es va fer passar per un oient el secretari de Difusió del Govern?

Jofre Llombart, en una compareixença al Parlament, el 16 de març

El món a RAC1. El secretari de Difusió del Govern, que depèn del Departament d’Economia i Hisenda, Jofre Llombart, va enviar una nota de veu en la secció que al programa de Jordi Basté es reserva perquè els oients dediquin cançons a altres persones. Basté va introduir la trucada dient que “la cançó d’avui ens la demana Jofre”. Llombart va presentar-se dient “sóc Jofre, de Sant Cugat” i es va escoltar el locutor dient “ai, Déu!”, se suposa perquè va identificar el secretari de Difusió de la Generalitat.

Llombart va dir que “li voldria dedicar una cançó al meu amic Jordi , que avui fa … anys,  i en fa uns quants d’anys que me l’estimo i també que cada vegada que al meu spotify sona Sunshine Song, de Candle Thieves me’n recordo d’ell. I com que aquests dies el sol va car, a veure si amb aquesta cançó el sol surt una mica més”. I es va acomiadar dient “per molts anys, bonic”.

Basté no va explicar a l’audiència que el Jordi a qui dedicaven la cançó era ell i que qui havia telefonat era l’alt càrrec de la Generalitat que s’encarregarà aquest any de repartir més de 30 milions d’euros en publicitat institucional als mitjans de comunicació. Precisament, RAC1 és l’emissora que més diners rep en concepte de publicitat institucional i on Jordi Llombart era subdirector fins que va ser nomenat pel seu càrrec al govern.

(Visited 332 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari