El Congrés del Mòbil preveu rebre a partir de demà entre 40.000 i 60.000 visitants

L’organització ha eliminat el pavelló de Rússia per la invasió d’Ucraïna per part de l’exèrcit d’aquest país

Accés al Congrés Mundial del Mòbil als pavellons de Fira de Barcelona a la Gran Via

El Congrés Mundial del Mòbil comença demà i preveu rebre entre 40.000 i 60.000 visitants fins la cloenda del proper dijous. Si assolís la xifra de 60.000 assistents es doblaria la dels de l’edició de l’any passat quan, a causa de la pandèmia, es va celebrar entre el 28 de juny i l’1 de juliol i amb gran part de les activitats realitzades ‘on line’.

L’edició que comença demà es farà al seu escenari tradicional de la Fira de Barcelona a la Gran Via, a L’Hospitalet del Llobregat, ocuparà set pavellons, amb 1.500 expositors i la participació de 150 països. Un 95% dels ponents de les presentacions i intervencions previstes es faran de forma presencial. L’organització del Congrés, que ha eliminat el pavelló rus arran de la invasió d’Ucraïna, preveu que generi un impacte econòmic de 240 milions d’euros i creï 6.700 llocs de treball temporals.

L’evolució de la tecnologia 5G i les perspectives que obre el metavers que impulsen plataformes com Facebook són dos dels temes que més interès generen aquest any. Després de l’anulació de l’assistència de moltes empreses l’any passat per la por a la pandèmia, en l’edició que és a punt de començar només s’han donat de baixa Sony i Lenovo.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari