Aragonès sorprèn i espanta els seus amfitrions

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d’Educació, Josep González-Cambray, van visitar la setmana passada una escola i van citar la premsa per fer-hi una compareixença. Com que era el dia que dequeia l’ordre d’obligatorietat de la mascareta al carrer i als patis de les escoles, a la direcció i el personal del centre els va semblar lògic que volguessin treure pit de la mesura i van acceptar que la visita i la roda de premsa es fessin allà.

Però per a sorpresa de tothom, la compareixença no només va servir per felicitar-se per la caiguda de les mascaretes als patis dels col·legis, sinó que Aragonès i Cambray van deixar anar allà la bomba del mes. I és que el Govern ha decidit modificar el calendari escolar i que l’any vinent comencin les classes una setmana abans. Era gairebé un secret. Tant és així que, només mitja hora abans de l’anunci, el departament va enviar un mail als directors dels centres per informar-los-en, i els sindicats ho van saber per la premsa. Així, quan el mail va arribar, la direcció de l’escola que acollia l’acte ja estava pendent d’Aragonès i no el van poder llegir, l’anunci els va agafar per sorpresa i, a més, els va espantar per si altres centres pensaven que ells ja ho sabien.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides