Elena diu que Borràs va al tall de la Meridiana per fer-se perdonar l’afer Juvillà

Els Mossos no han impedit dues protestes aquest cap de setmana després que Interior negués el permís als convocants

Joan Ignasi Elena
Joan Ignasi Elena

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha retret a la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, que participés dissabte en el tall de l’avinguda Meridiana de Barcelona, organitzat també diumenge malgrat que el Departament d’Interior havia denegat el permís a l’ANC per convocar-lo a partir d’aquest cap de setmana a la confluència de l’avinguda Meridiana amb el Passeig de Fabra i Puig de Barcelona.

“Vull pensar que és en clau personal, però crec que és un error”, ha dit Elena a Catalunya Ràdio, aquest dilluns, sobre la presència de Borràs. El conseller d’Interior ho ha interpretat  com un intent per part de Borràs de netejar la seva imatge després de no haver pogut impedir la retirada de l’escó al diputat de la CUP Pau Juvillà, inhabilitat per a exercir càrrecs públics.

Elena s’ha mostrat sorprès i contrariat per la presència de Borràs, i ha indicat que aquest gest per part de la presidenta de la cambra catalana “té unes implicacions polítiques que no se li escapen a ningú”.

El conseller d’Interior, d’altra banda, ha assegurat que la protesta a la Meridiana no ha estat prohibida, sinó reubicada per evitar enfrontaments entre manifestants de signe contrari, “particularment amb forces d’extrema dreta”. A més, ha reconegut que hi ha “un malestar profund en el barri” pels talls i que aquestes protestes han perjudicat veïns i comerciants.

(Visited 99 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari