L’independentisme dur carrega contra la Generalitat per la prohibició del tall de la Meridiana

L'ANC acusa el govern català de voler desmobilitzar i Meridiana Resisteix el tracta d'"autonomista, decadent i col·laboracionista amb l'Estat feixista EspaÑol"

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès
La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès

El govern de la Generalitat ha enutjat el sector de l’independentisme més abrandat que encara confia que els talls de la Meridiana poden donar fruits al moviment secessionista. La prohibició d’aquestes protestes, que pertorbaven el trànsit rodat al voltant de la confluència del Passeig de Fabra i Puig i l’avinguda Meridiana de Barcelona, s’ha conegut aquest dijous i serà efectiva a partir de dissabte, un canvi que ha indignat tant l’ANC, sol·licitant oficial dels talls, com el col·lectiu que els promou a les xarxes, Meridiana Resisteix.

L’ANC ha atribuït al govern de la Generalitat “traves administratives” que constitueixen un “nou intent de desmobilització del moviment cívic per la independència”, després de rebre del Departament d’Interior la comunicació de la denegació del permís per continuar tallant la Meridiana a partir del 12 de febrer. A més, aquesta entitat considera que Interior, pel fet d’haver plantejat una ubicació adjacent alternativa per protestar sense tallar el trànsit, “vol limitar al màxim el resultat d’una protesta justa i emparada en els drets fonamentals”.

Amb el suport explícit de l’ANC, Meridiana Resisteix, el col·lectiu que ha mobilitzat activistes independentistes els dos darrers anys perquè no decaigués aquesta protesta, ha anat més enllà i ha titllat el govern català d’“autonomista, decadent i col·laboracionista amb l’Estat feixista EspaÑol”. “No ens tocarà plegar, com algunes veus dels qui us dieu independentistes i aplaudint amb les orelles aneu vomitant per les xarxes”, han assegurat des de Twitter.

Tenen pagueta i cadireta i porten anys i panys donant l’esquena al poble, sí, aquell poble que vosaltres mateixos critiqueu amb la vostra alegria que pleguem. Doncs no. No pleguem (sic)”, han afegit, assenyalant els càrrecs públics catalans en una tirallonga de missatges que inclou lemes com “Visca la terra!”, “Puta EspaÑa”, “Donec Perficiam fins a reeixir” i “Meridiana no es toca”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.