Laura Borràs diu que donarà “totes les explicacions” sobre el cas Juvillà

La presidenta del Parlament afirma que "s'ha intoxicat molt" i que ella no ha variat la seva posició

Laura Borràs
Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya

La retirada de l’escó al diputat de la CUP Pau Juvillà no ha posat encara punt final a un nou focus de tensió en el si de l’independentisme i del Parlament de Catalunya. La presidenta de la institució, Laura Borràs, va afirmar el divendres a la nit en un acte a Vilassar de Dalt que donarà “totes les explicacions” després d’haver viscut “una setmana molt dura”.

“Em permetreu que en el moment oportú, la setmana que ve, pugui donar explicacions”, es va excusar Borràs. La presidenta del Parlament va assegurar que aquesta setmana “han passat i s’han dit moltes coses”. I va anar més enllà: “S’ha intoxicat molt i jo tinc la pel·lícula completa”.

Aquestes mateixes explicacions que Borràs assegura que donarà són les que li van exigir divendres a la sortida de la Junta de Portaveus Esquerra Republicana, PSC i comuns, molt crítics amb la forma en què la presidenta ha abordat el cas Juvillà. Fonts republicanes, de fet, traçaven un paral·lelisme amb l’actuació de Roger Torrent en el cas Quim Torra i el que llavors es deia des de Junts en contraposició al fet per Borràs aquesta setmana.

No obstant això, la presidenta del Parlament va indicar que sempre ha “treballat per la independència i la unitat i aquesta setmana ha faltat una mica de tots dos conceptes”. I va incidir en què la seva “lleialtat continua intacta” i que ella està “on estava”. També va reivindicar que “no ha de ser l’Estat espanyol inhabilitant-nos ni molt menys els companys de viatge” els qui decideixin qui han de ser els representants polítics de la ciutadania.

(Visited 127 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari